Jobstap en Gemeente Nijmegen verlengen samenwerking

Jobstap en Nijmegen verlengen hun samenwerking voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Veel goed nieuws uit het Zuiden! Niet alleen in Gemeenten Cuijk, Mill en Grave gaan we door met de samenwerking, maar ook met de gemeenten Boxmeer & Nijmegen zetten we de samenwerking voort. We zijn blij met deze waardering voor ons als landelijke kennis- en uitvoeringspartner op het gebied van jobcoaching, (re)integratie & inclusief werkgeverschap. Samen aan het werk, voor een inclusieve arbeidsmarkt! Hieronder vertellen we meer over de samenwerking met Nijmegen. Lees je mee?

Zestig jobcoachtrajecten succesvol uitgevoerd

Bij de gemeente Nijmegen voeren we onder meer jobcoaching uit. Een leuk feitje: in het eerste jaar van samenwerking hebben we ruim 60 jobcoachtrajecten succesvol uitgevoerd. Het belang van de kandidaten staat hierbij altijd centraal, met als primair doel: ze hun baan laten behouden en toe werken naar duurzame plaatsing. Naast dat we er voor kandidaten zijn, bestaat onze begeleiding ook uit aandacht voor hun netwerk: ambulant begeleider, ouders, behandelaars e.a. & hun ontwikkeldoelen.

Maatwerk, kwaliteit en deskundigheid

Hoe verloopt de samenwerking tussen Jobstap & Gemeente Nijmegen? Horacio Wilcke van Jobstap vertelt:

“De samenwerking wordt door beide partijen als prettig en professioneel ervaren. Het draait hierbij om maatwerk, kwaliteit en deskundigheid (specialisme). We kijken vol vertrouwen uit naar het tweede jaar van de raamovereenkomst en hopen de samenwerking nog meer te intensiveren. Naast Jobcoaching verzorgen we in het kader van deskundigheidsbevordering onder werkcoaches van het werkbedrijf Rijk van Nijmegen ook intervisie, met als doel het delen van kennis & ervaring voor een inclusieve arbeidsmarkt.”

Bekijk ons aanbod voor gemeenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *