Nieuwe Aanwinst voor Jobstap Team Auditief

Het duurt nog even, maar we verklappen vast dat we per 1 november a.s. een nieuwe collega erbij hebben! Tascha Kruzdlo, zelf ook auditief beperkt, zal onze andere ervaringsdeskundige arbeidscoaches Leo Bruggeman & Gineke de Witt Huberts komen versterken. Met de focus op een eigen regio begeleiden zij straks steeds meer mensen met een auditieve beperking in & naar werk.

Nieuw talent Jobstap Auditief
Jobstapper Leo feliciteert zijn nieuwe collega Tascha. Zij zal vanaf 1 nov 2019 Jobstap Team Auditief komen versterken.

Begeleiding voor werknemers met auditieve beperking

Met Tascha erbij hebben we verschillende ervaringsdeskundige arbeidscoaches in huis die Gebarentaal spreken. Hierdoor kunnen zij mensen met een auditieve beperking optimaal ondersteunen bij het vinden van een geschikte duurzame arbeidsplek. Wil je werken, maar lukt het niet om een geschikte baan te vinden? Of ben je uitgevallen op je werk? Loopt de communicatie met collega’s niet goed? We staan voor je klaar.

Iemand in dienst nemen met een auditieve beperking

Naast het werk als arbeidsoach, begeleiden Tascha, Gineke en Leo ook werkgevers op het gebied van inclusief werkgeverschap. Welke vragen heb jij als werkgever over medewerkers met een auditieve beperking? Welke aanpassingen zijn er nodig op de werkvloer? Welke communicatiemogelijkheden zijn er? Wat als er brand uitbreekt? Er zijn zóveel mogelijkheden die ze je graag toelichten.

Bekijk ons aanbod

Wij hechten veel waarde aan het bieden van arbeidsperspectief voor iedereen. Daarom gaan we samen aan het werk voor duurzame arbeidsparticipatie en een inclusieve maatschappij. Lees meer over ons aanbod voor mensen met een auditieve beperking op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *