Trainingskalender Jobstap Educatyf

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid? Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van bepaalde doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij ál jouw collega’s op de werkvloer de juiste begeleiding kunnen bieden?

Trainingen voor een inclusieve arbeidsmarkt

Vanuit het label ‘Jobstap Educatyf’ bieden wij trainingen op het gebied van een inclusieve arbeidsmarkt. We delen hierin de kennis & ervaring die we de afgelopen 20 jaar opbouwden. Waar wil jij meer van weten? Welke skills wil je ontwikkelen? We hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden. Vliegensvlug vormden we onze inclusieve trainingen om naar een online variant. Bekijk de agenda en meld je aan!

Geplande trainingen

De Vereenvoudigde Wajong brengt veel vragen met zich mee. We merken dat er behoefte is aan overzicht, inzicht en houvast rondom de nieuwe regels. Daarom bieden wij op onderstaande dagen een training aan waarin we je voorzien van kennis en houvast voor jouw praktijk. Vanaf 1 september 2020 gaan de studiemaatregelen in en op 1 januari 2021 volgen de andere maatregelen. Wat betekent dit voor jouw werk? Stel orde op zaken en schrijf je bijtijds in voor de training.

Lees hier meer over de Vereenvoudigde Wajong

Datum TrainingPrijs p.p.Uiterlijke inschrijfdatum
21 juli
09:30 – 13:00
Wet-en regelgeving: Vereenvoudigde Wajong€9514 juli
De trainingen worden online gegeven via de trainingstool ‘Zoom’
Trainer Wichert van den Brink nodigt je uit voor zijn training Vereenvoudigde Wajong.
Ben je erbij?

Vragen?

Je kunt je inschrijven voor een van de bovenstaande trainingsdagen. Je ontvangt vervolgens van ons een bevestigingsmail met daarin alle praktische informatie.

Stel jouw vragen via info@educatyf.nl of bel naar 026-33 97 520.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *