AAN DE SLAG MET INCLUSIEF WERKGEVERSCHAP

Advies en praktische maatwerkoplossingen voor inclusief werkgeverschap.

Bij deze vraag denkt u misschien niet meteen aan het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief ondernemen is echter de toekomst en diversiteit onder uw personeel is een belangrijke factor voor goed werkgeverschap. Werknemers met een beperking dragen bij aan een positief bedrijfsklimaat en aan uw bedrijfsdoelstellingen. Als inclusief werkgever bent u maatschappelijk betrokken en kunt u eenvoudig voldoen aan aanbestedingseisen (Social Return) en wetgeving (Participatiewet).

Oplossingen op maat

Talent Inclusief biedt maatwerk-oplossingen op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een beperking, zoals autisme, chronische ziekten of  lichamelijke beperkingen. Ons doel is om toekomstperspectief te bieden voor mensen met een arbeidsbeperking en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor een inclusieve maatschappij. Weet u niet waar te beginnen? Of wat uw volgende stap kan zijn? Die is bij deze gezet, u denkt er al over na. Wij gaan graag met u in gesprek.

Landelijke dekking
Advies op maat
Praktische oplossingen
Eenvoudiger voldoen aan SROI
Inzicht in kosten & baten
Klaar voor de toekomst?
Naar Talentinclusief.nl

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.