IMPACT VOOR EEN INCLUSIEVE ARBEIDSMARKT

Social impact maken is voor Jobstap het doel. Wij zijn er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk te begeleiden en zo bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Laten zien op welke manier we dit doen is nog best lastig. Want welke acties leiden nou tot welk resultaat? Aan de hand van beschikbare data is het voor afgelopen jaar toch weer gelukt. Met trots publiceren we hier ons impactoverzicht 2018! Kijk je mee?

Landelijke dekking, regionale binding
Actief in ruim 82 gemeenten
Al 20 jaar een begrip in jobcoaching en re-integratie
Met 77% succesvol het trajectdoel behaald
Nieuw label: Jobstap Educatyf
Tevredenheidsscore: 8,5
Download impactoverzicht 2018 Als eerste ons nieuwe impactoverzicht ontvangen?

Jobstap is een van de labels van de Jobstap Groep. Door krachten te bundelen vergroten we onze impact en sluiten we optimaal aan bij de behoefte op de arbeidsmarkt. Bij Jobstap Groep hebben we veel kennis en expertise in huis, waardoor we snel schakelen en een hele brede doelgroep bedienen. We werken samen voor een inclusieve arbeidsmarkt en mooie samenleving.

In 2018 begeleidden we 1733 kandidaten naar & in werk en behaalden we met 77% hiervan succesvol het trajectdoel. Onze transitiecoaches bieden maatwerk, met oog voor álle leefgebieden. Zij zijn de spin in ’t web in een breed netwerk van kandidaten, familie, werkgevers, maatschappelijke organisaties, UWV, onderwijs, bedrijven en gemeenten. In ons werk gaan we uit van talent, kansen, mogelijkheden en oplossingen. Succesverhalen te over!

Voor het nastreven van onze missie & visie breiden uit, in aantal en aanbod, zodat we écht de full-service kunnen bieden. Vanaf 2018 coachen we bijvoorbeeld ook mensen met een auditieve beperking  en bieden we trainingen&workshops op het gebied van werkbegeleiding, doelgroepenkennis en inclusief werkgeverschap.We zijn er klaar voor die volgende stap te zetten, de techniek is er klaar voor. We gaan een steen verleggen. Til jij mee?

“Voor mij is ondernemen met ‘impact’ een voorwaarde voor de transformatie naar een organisatie waar maatschappelijke meerwaarde centraal staat. Een organisatie die gekenmerkt wordt door een innovatieve cultuur, waarin missie, waarden en integriteit continu de boventoon voeren. Doordat wij zo’n organisatie zijn, kunnen we adequaat reageren op de snel veranderende wereld en impact maken op de directe en indirecte omgeving van onze klanten.”

Ton van Trienen, bestuurder Jobstap Groep

Word partner van Jobstap

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, vanuit de verschillende labels van Jobstap Groep? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart zie je de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij jou in de buurt geen kantoor? Geen probleem, we komen graag naar je toe.