KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Op zoek naar een werkplek waar jij professionele ruimte krijgt binnen een Rijnlandse besturingsfilosofie? Ben jij op zoek naar eigen regie, verantwoordelijkheid en regelmogelijkheden binnen je functie en werkzaamheden? Wil jij graag invloed uit kunnen oefenen in een omgeving met een open communicatiecultuur? Dan is Jobstap dé werkgever voor jou. Kijk snel voor welke locaties we vacatures hebben.

Social Footprint Jobstap

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij hebben de missie om arbeidsparticipatie voor iedereen mogelijk te maken, met én zonder beperkingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van mensen met een beperking naar een passend dienstverband met groeimogelijkheden. Dit doen we op een duurzame en gelijkwaardige manier. Hierdoor hebben wij ruime kennis van de arbeidsmarkt en de doelgroepen.

TROTSE PROFESSIONALS

Wij zijn specialisten op het gebied van mensen met een lichtverstandelijke beperking, autismeverwante stoornis, NAH, gedragsproblematiek, lichamelijke of auditieve beperking. We zorgen ervoor dat we hen die werkplek aan kunnen bieden die past binnen hun wensen en mogelijkheden. Dit doen we in opdracht van & samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag wat beter te worden en de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

We werken met een team van professionals die trots zijn op hun vak en elke dag een beetje beter willen worden in dat wat ze doen. Ben jij die vakkundige, verantwoordelijke, communicatief vaardige en enthousiaste nieuwe collega met ervaring binnen de doelgroep en kom jij het beste tot je recht in een zelf organiserend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hieronder welke vacatures we hebben of ga voor een open sollicitatie. 

ONZE VACATURES

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een

Arbeidscoach regio Zwolle

voor 32-36 uur per week

Functie-inhoud

  • Anamnese en coördinatie van de intakefase, opstellen traject- en coachingsplannen en het begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van de arbeidsplaats middels jobfinding en jobcoaching.
  • Adviseren van cliënten, werkgevers en opdrachtgevers op het gebied van wet- en regelgeving (waaronder de participatiewet en quotumregeling), ondersteunen bij concrete hulpvragen en bij te ontwikkelen inclusie-projecten.
  • Actief het professionele netwerk uitbreiden en onderhouden met als doel nieuwe opdrachtgevers te genereren en te behouden.
  • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
  1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s.
  2. Correct en tijdig vastleggen van gemaakte afspraken, rapportages opstellen en werken binnen de gestelde kaders van de organisatie.
  3. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een HBO MWD opleiding of iets van gelijke aard;
• Noloc gecertificeerd is een pré of de bereidheid deze te gaan halen;
• 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met jongeren met een arbeidsbeperking, gedragsproblematiek, NAH en/of andere beperkingen;
• Relevante werkervaring op het gebied van acquisitie;
• Op de hoogte van wet- en regelgeving, alsmede kennis van nieuwe methodes en technieken en volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
• Wonende in de regio Zwolle;
• In bezit van auto en rijbewijs B en bereid tot reizen;
• Is bereid om “out of the box” te denken;
• Flexibel, tact en durf.

Ons aanbod

Jobstap biedt een marktconforme beloning die is ingeschaald in FWG 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wij kennen een werkweek van 36 uur en vanuit de CAO is een gegarandeerde eindejaarsuitkering vastgesteld van 8,33% bruto per jaar. Daarnaast kom je terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin we op basis van inspiratie, motivatie en vertrouwen met elkaar en met onze cliënten omgaan.

Informatie en reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona Spijkerman, HR-Manager, via 06-228 70 143 of spijkerman@jobstap.nl. Je motivatiebrief met recent CV mag je mailen naar afdeling P&O, via personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘Arbeidscoach regio Zwolle’. Via dit e-mailadres kun je ook een uitgebreid functieprofiel opvragen.

De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 15 november 2020.
Op woensdag 18 november of op donderdag 19 november 2020 zal er een eerste telefonische gespreksronde plaatsvinden. Een eventueel vervolggesprek vindt plaats in de week van 23 november 2020. Afhankelijk van de dan geldende regels m.b.t. Covid-19 en in overleg met de desbetreffende sollicitant, kunnen deze gesprekken ofwel fysiek ofwel digitaal (via Teams) plaatsvinden.

Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg genieten interne kandidaten, bij gelijkwaardige geschiktheid, een voorkeurspositie ten opzichte van externe kandidaten. Wij nodigen ook kandidaten met een registratie in het doelgroep register van harte uit om te solliciteren.

MEER WETEN?

Jobstap levert maatwerk. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jobstap.nl of 026-33 97 520.

Altijd in de buurt

We hebben door heel Nederland locaties, zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Op de kaart ziet u de steden waar wij een kantoor hebben. Is er bij u in de buurt geen kantoor? Geen probleem, onze coaches komen graag naar u toe