KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Op zoek naar een werkplek waar jij professionele ruimte krijgt binnen een Rijnlandse besturingsfilosofie? Ben jij op zoek naar eigen regie, verantwoordelijkheid en regelmogelijkheden binnen je functie en werkzaamheden? Wil jij graag invloed uit kunnen oefenen in een omgeving met een open communicatiecultuur? Dan is Jobstap dé werkgever voor jou. Kijk snel voor welke locaties we vacatures hebben.

Social Footprint Jobstap

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ORGANISATIE

Jobstap is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij hebben de missie om arbeidsparticipatie voor iedereen mogelijk te maken, met én zonder beperkingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van mensen met een beperking naar een passend dienstverband met groeimogelijkheden. Dit doen we op een duurzame en gelijkwaardige manier. Hierdoor hebben wij ruime kennis van de arbeidsmarkt en de doelgroepen.

TROTSE PROFESSIONALS

Wij zijn specialisten op het gebied van mensen met een lichtverstandelijke beperking, autismeverwante stoornis, NAH, gedragsproblematiek, lichamelijke of auditieve beperking. We zorgen ervoor dat we hen die werkplek aan kunnen bieden die past binnen hun wensen en mogelijkheden. Dit doen we in opdracht van & samenspraak met UWV, gemeenten, praktijkscholen en werkgevers. We streven ernaar elke dag wat beter te worden en de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

BEN JIJ ER OOK ZO EEN?

We werken met een team van professionals die trots zijn op hun vak en elke dag een beetje beter willen worden in dat wat ze doen. Ben jij die vakkundige, verantwoordelijke, communicatief vaardige en enthousiaste nieuwe collega met ervaring binnen de doelgroep en kom jij het beste tot je recht in een zelf organiserend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hieronder welke vacatures we hebben of ga voor een open sollicitatie. 

ONZE VACATURES

OPEN SOLLICITATIE

Arbeidscoach (eigen regio)

voor 24-36 uur per week (ntb)

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor de functie van Arbeidscoach. Wel kun je een open sollicitatie versturen, als onderstaande profielschets je aanspreekt. Wie niet waagt, wie niet wint!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Als Jobstapper ben je trots op je vak en hecht je waarde aan een inclusieve arbeidsmarkt. Je komt het beste tot je recht in een zelf-organiserend team, waar je samen met andere professionals elke dag wat beter wordt in wat je doet. Je werkt vakkundig, verantwoordelijk, communicatief vaardig & enthousiast. Daarbij heb je ervaring met & kennis van onze doelgroepen. Zijn we een match? Wacht dan niet en laat vandaag nog van je horen!

Wat houdt de functie in?

 • Anamnese en coördinatie van de intakefase, opstellen traject- en coachingsplannen en het begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van de arbeidsplaats middels jobfinding en jobcoaching.
 • Adviseren van cliënten, werkgevers en opdrachtgevers op het gebied van wet- en regelgeving (waaronder de participatiewet en quotumregeling), ondersteunen bij concrete hulpvragen en bij te ontwikkelen inclusie-projecten.
 • Actief het professionele netwerk uitbreiden en onderhouden met als doel nieuwe opdrachtgevers te genereren en te behouden.
 • Overige werkzaamheden zoals deze bij de uitvoering van de functie horen:
  1. Actief bijdragen aan teamoverleg en informatie delen met collega’s.
  2. Correct en tijdig vastleggen van gemaakte afspraken, rapportages opstellen en werken binnen de gestelde kaders van de organisatie.
  3. Op constructieve wijze feedback geven aan collega’s en de organisatie met als doel elke dag als individu en als team beter te gaan functioneren.

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een HBO MWD opleiding of iets van gelijke aard;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met jongeren met een arbeidsbeperking, gedragsproblematiek, NAH en/of andere beperkingen;
 • Relevante werkervaring op het gebied van acquisitie;
 • Op de hoogte van wet- en regelgeving, alsmede kennis van nieuwe methodes en technieken en volgt ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
 • In bezit van auto en rijbewijs B en bereid tot reizen;
 • Flexibel, tact en durf.

Open solliciteren?

Wakkert deze profielschets bij jou een vuurtje aan? Solliciteer dan nu open naar de functie van Arbeidscoach bij Jobstap. Je kunt jouw motivatiebrief en up-to-date CV mailen naar personeelszaken@jobstap.nl o.v.v. ‘open sollicitatie Arbeidscoach + betreffende regio’.