JOBSTAP EDUCATYF

Leren doen we samen voor een inclusieve maatschappij

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid? Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van complexe doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij jouw collega’s adviseren over inclusief werken? Bekijk dan snel onze menukaart met trainingen, opleidingen en cursussen. Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk. Vanuit Jobstap Educatyf dragen we onze kennis en ervaring over, voor een inclusieve arbeidsmarkt en betere maatschappij.

Leren doen we samen.

Logo Jobstap Educatyf

Praktijkgericht
Actiegericht
Altijd maatwerk
Landelijk actief
20 jaar kennis & ervaring
Download de menukaart

WET- EN REGELGEVING

Na deze cursus ben je op de hoogte van recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen op het gebied van inclusief werken. Je kunt deze kennis inzetten bij het in dienst nemen én coachen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt anderen straks ook informeren en adviseren hierover.

WET- EN REGELGEVING (VERDIEPING)

Na deze verdiepingscursus ben jij expert op het gebied van één van deze modules:

  1. Participatie wet en banenafspraak (basismodule).
  2. Nieuwe ontwikkelingen en uitzonderingen in de W&R.
  3. WIA en Wet Verbetering Poortwachter.

DOELGROEPENKENNIS

Na deze training ken je de gedragskenmerken en belevingswereld van één van de onderstaande doelgroepen. Je hebt de juiste instrumenten voor jouw werk.

– Autisme
– ADHD
– LVB

EFFECTIEF RAPPORTEREN

Na het volgen van deze training ben je in staat om op efficiënte wijze een (SMART) rapportage op te stellen die voldoet aan jouw eigen verwachtingen én die van de opdrachtgever. Je weet precies wat je er wel en niet in moet zetten voor het beste resultaat.

INCLUSIEF ONDERNEMEN

Na het volgen van deze opleiding weet je hoe je inclusie en duurzame inzetbaarheid integreert én verbindt in jouw praktijk. Alle facetten die je nodig hebt hiervoor komen aan bod: van marketing tot advies. Je bent straks in staat anderen hierover te informeren én adviseren.

AAN HET WERK ALS WERKBEGELEIDER

Na deze training weet je wat het betekent om goede begeleiding te bieden aan een collega met een afstand tot de arbeidsmarkt. Allerlei thema’s komen aan bod: van doelgroepkennis en gesprekstechnieken tot het opstellen van een begeleidingsplan. Jij weet hoe je aan de slag kunt.

INDIVIDUELE TRAINING/COACHING

Als interne jobcoach of consulent krijg je steeds meer te maken met een complexe doelgroep door de invoering van de Participatiewet. Je loopt tegen casuïstiek aan waarbij je zoekende bent naar juiste weg. Na deze training heb je meer zelfvertrouwen en houvast in het coachen en begeleiden van de doelgroep.

KALENDER

Naast dat je een training kunt aanvragen voor meerdere deelnemers, kun je je ook individueel inschrijven voor een geplande training.

Geplande trainingen vanaf april 2020

  • 2 april in Groningen
  • 9 april in Zuid-Holland
  • 16 april in Gelderland-Midden

ERVARING VAN ANDEREN

“Mede door de fijne en goede coachvaardigheid van de trainers heb ik veel opgestoken van de werkbegeleiderstraining van Jobstap Educatyf. Ik heb mezelf beter leren kennen en weet nu beter hoe ik op de werkvloer om kan gaan met mensen uit de doelgroep. Het was inspirerend om deze training samen met collega’s uit het werkveld te volgen en ervaringen te delen. Super! ( Jaap van der Horst, ISS Facility Services)

Alle trainingsdatums bekijken

HET TEAM VAN JOBSTAP EDUCATYF

Wij werken met deskundige arbeidscoaches en adviseurs die opgeleid zijn tot trainer. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn juist zij degenen die een brug kunnen slaan van theorie naar praktijk. Zo nu en dan kleuren ze graag buiten de lijntjes: ‘lef-hebben voor het gewenste resultaat’, noemen wij het.

Jobstap levert maatwerk. Daarnaast hebben we locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt.

Contact of aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, je aanmelden voor een geplande training óf een training aanvragen? Neem dan contact met ons op via 026-33 97 520 of stuur een mail.

Stuur ons een mail
CRKBO registratie Jobstap Educatyf