JOBSTAP EDUCATYF

Leren doen we samen voor een inclusieve maatschappij

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid? Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van complexe doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij jouw collega’s adviseren over inclusief werken? Bekijk dan snel onze menukaart met trainingen, opleidingen en cursussen. Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk. Vanuit Jobstap Educatyf dragen we onze kennis en ervaring over, voor een inclusieve arbeidsmarkt en betere maatschappij.

Leren doen we samen.

Logo Jobstap Educatyf

Praktijkgericht
Actiegericht
Altijd maatwerk
Landelijk actief
20 jaar kennis & ervaring
Bekijk trainingsdatums

WET- EN REGELGEVING

Na deze training ben jij expert op het gebied van één van deze modules:

  1. Oude Wajong, Wajong 2010 & vereenvoudigde Wajong 2021
  2. Sociale zekerheid en de P-wet
  3. Wet banenafspraak, SROI, praktijkroute en de WAB
  4. Wajong en P-wet voorzieningen voor werkgevers

DOWNLOAD FACTSHEET

DOELGROEPKENNIS LVB

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met LVB. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET

DOELGROEPENKENNIS AUTISME

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met autisme. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET

DOELGROEPKENNIS NAH

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met NAH. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET

INCLUSIEF WERKGEVERSCHAP

Na het volgen van deze training weet je hoe je inclusie en duurzame inzetbaarheid integreert én verbindt in jouw praktijk. Van tekentafel tot aan praktijk komen hiervoor de onderwerpen en aandachtsgebieden aan bod. Je krijgt handvatten om tot een goed advies te kunnen komen.

DOWNLOAD FACTSHEET

ERVARING VAN ANDEREN

“Mede door de fijne en goede coachvaardigheid van de trainers heb ik veel opgestoken van de werkbegeleiderstraining van Jobstap Educatyf. Ik heb mezelf beter leren kennen en weet nu beter hoe ik op de werkvloer om kan gaan met mensen uit de doelgroep. Het was inspirerend om deze training samen met collega’s uit het werkveld te volgen en ervaringen te delen. Super!

(Jaap van der Horst, ISS Facility Services)

KALENDER

Naast dat je een training kunt aanvragen voor meerdere deelnemers, kun je je ook individueel inschrijven voor een geplande training.

ONLINE TRAINING

We bevinden ons in een vreemde periode. Maar het is misschien wel een goede periode voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wij zitten niet stil en zijn druk bezig momenteel met het ontwikkelen van online trainingen. Heb je je ingeschreven of wil je je inschrijven? Houd de kalender in de gaten of stuur een mail naar info@educatyf.nl

HET TEAM VAN JOBSTAP EDUCATYF

Wij werken met deskundige arbeidscoaches en adviseurs die opgeleid zijn tot trainer. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn juist zij degenen die een brug kunnen slaan van theorie naar praktijk. Zo nu en dan kleuren ze graag buiten de lijntjes: ‘lef-hebben voor het gewenste resultaat’, noemen wij het.

Jobstap levert maatwerk. Daarnaast hebben we locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt.

Contact of aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, je aanmelden voor een geplande training óf een training aanvragen? Neem dan contact met ons op via 026-33 97 520 of stuur een mail.

Stuur ons een mail
CRKBO registratie Jobstap Educatyf