JOBSTAP EDUCATYF

Leren doen we samen voor een inclusieve maatschappij

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid? Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van complexe doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij jouw collega’s adviseren over inclusief werken? Bekijk dan snel onze menukaart met trainingen, opleidingen en cursussen. Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk. Vanuit Jobstap Educatyf dragen we onze kennis en ervaring over, voor een inclusieve arbeidsmarkt en betere maatschappij.

Leren doen we samen.

Logo Jobstap Educatyf

Praktijkgericht
Actiegericht
Altijd maatwerk
Landelijk actief
20 jaar kennis & ervaring
Bekijk trainingsdatums

WET- EN REGELGEVING

Na deze training ben jij expert op het gebied van één van deze modules:

  1. Oude Wajong, Wajong 2010 & vereenvoudigde Wajong 2021
  2. Sociale zekerheid en de P-wet
  3. Wet banenafspraak, SROI, praktijkroute en de WAB
  4. Wajong en P-wet voorzieningen voor werkgevers

DOWNLOAD FACTSHEET MET INFO & PRIJS

DOELGROEPKENNIS LVB

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met LVB. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET MET INFO & PRIJS

DOELGROEPENKENNIS AUTISME

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met autisme. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET MET INFO & PRIJS

DOELGROEPKENNIS NAH

Na deze training heb je inzicht verkregen in de gedragskenmerken en belevingswereld van mensen met NAH. Naast algemene kennis van deze doelgroep, heb je straks praktische handvatten en tools paraat om hen op passende en professionele manier te begeleiden naar & in werk.

DOWNLOAD FACTSHEET MET INFO & PRIJS

INCLUSIEF WERKGEVERSCHAP

Na het volgen van deze training weet je hoe je inclusie en duurzame inzetbaarheid integreert én verbindt in jouw praktijk. Van tekentafel tot aan praktijk komen hiervoor de onderwerpen en aandachtsgebieden aan bod. Je krijgt handvatten om tot een goed advies te kunnen komen.

DOWNLOAD FACTSHEET MET INFO & PRIJS

ERVARING VAN ANDEREN

“Soms denk je weleens: Been there, Done that!Totdat er uit onverwachte hoek een inspirerende, motiverende en gedreven trainer opduikt. Iemand die met zoveel enthousiasme een zeer saai les over wet-en regelgeving boeiend kan maken. Dat zelfs ik, met meer dan 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, geboeid bleef tot de laatste woorden zijn er nog vragen?”

Wilma Koolhof, accountmanager binnendienst WSP Achterhoek

KALENDER

Dit is hét moment om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij zitten in ieder geval niet stil en hebben onze trainingen omgevormd naar een online variant. Op dit moment hebben we de training ‘Vereenvoudigde Wajong’ ingepland, de rest is op aanvraag. Naast dat je een training kunt aanvragen voor meerdere deelnemers, kun je je ook individueel inschrijven voor een geplande training.

Bekijk hier de kalender & meld je bijtijds aan.

HET TEAM VAN JOBSTAP EDUCATYF

Wij werken met deskundige arbeidscoaches en adviseurs die opgeleid zijn tot trainer. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn juist zij degenen die een brug kunnen slaan van theorie naar praktijk. Zo nu en dan kleuren ze graag buiten de lijntjes: ‘lef-hebben voor het gewenste resultaat’, noemen wij het.

Jobstap levert maatwerk. Daarnaast hebben we locaties door heel Nederland, zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt.

Contact of aanmelden?

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen, je aanmelden voor een geplande training óf een training aanvragen? Neem dan contact met ons op via 026-33 97 520 of stuur een mail.

Stuur ons een mail
CRKBO registratie Jobstap Educatyf